ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rockerii s-au distrat responsabil, la Rockstadt Extreme Fest

Publicat: sâmbătă, 5 August 2023 , ora 19.51
Mii de rockeri s-au distrat responsabil la Rockstadt Extreme Fest. Aceasta este concluzia jandarmilor brașoveni care asigură liniștea și ordinea publică pe parcursul festivalului.

Este a patra zi de rock la poalele Cetății Râșnov. Singurul incident semnalat în preajma obiectivului istoric de către jandarmii brașoveni a fost rătăcirea de grup a aunui copil de 11 ani, după ce a vizitat Dino Park.

"Am solicitat semnalmentele copilului și imediat am pornit cu două patrule în căutarea acestuia. În scurt timp, băiatul a fost găsit în apropiere de intrarea în parcul tematic și a fost adus în siguranță înapoi în mijlocul grupului. Pentru a facilita comunicarea, solicităm pe această cale responsabililor de grupuri de copii organizate, care se deplasează în diverse locații din țară, să se asigure că fiecare copil supravegheat are asupra lui și un bilețel cu un număr de telefon al supraveghetorului, întrucât telefonul personal al copilului se poate descărca, lucru care s-a întâmplat și în această speță", au menționat jandarmii brașoveni.

Oameni legii brașoveni sunt pregătiți să asigure o atmosferă de liniște și fără incidente și pe parcursul acestei seri și a zilei de mâine.


Bianca Bucă