ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Administrația județeană împrumută de la bancă peste 72 de milioane de lei

Publicat: joi, 10 August 2023 , ora 19.24

Consiliul Județean Brașov intenționează să împrumute de la bancă suma de 72,5 milioane de lei, pentru finalizarea proiectelor de investiții de interes județean și pentru a nu afecta suplimentar bugetul local al Județului Brașov pe termen scurt, mediu si lung,  spune șeful administrației județene, Șerban Todorică:

Printre lucrările care vor fi continuate sau finalizate cu acești bani se numără cele de modernizare a vechiului corp al Maternității Brașov, de reabilitare a palatului administrativ în care își desfășoară activitatea Consiliul județean și Prefectura Brașov, renovarea secției din Zărnești a Spitalului de Neurologie și Psihiatrie, precum și mai multe sectoare de drum din județ.

Propunerea de contractare a împrumului a primit votul aleșilor județeni, întruniți astăzi într-o ședință extraordinară de plen.

Camelia Vlad