ACUM:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Oamenii legii, la datorie, în județul brașov, în minivacanța de Sfânta Maria

Publicat: vineri, 11 August 2023 , ora 20.15

Sute de polițiști, jandarmi, medici și salvatori montani din Brașov vor fi la datorie, zilele acestea, în minivacanța de Sfânta Maria.

Asta cu atât mai mult cu cât locurile de cazare din județul Brașov au fost rezervate în proporție de aproape 80%, iar valorile de trafic vor crește.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, comisar Florentina Manolache:

Totodată, peste 130 de pompieri, dar și medici și asistenți SMURD sunt pregătiți să intervină în situațiile de urgență. Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, sergent major Kinga Bordea:

La rândul lor, jandarmii vor asigura ordinea publică inclusiv pe traseele montane, dar și în zona lăcașurilor de cult. La mănăstirea „Constantin Brâncoveanu” din Sâmbăta de Sus, de pildă, sunt așteptați, de Sfânta Maria, mii de pelerini din toată țara.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, căpitan Luiza Dănilă:

Pentru că în aceste zile sunt organizate și multe concerte și spectacole, specialiștii Agenției Naționale Antidrog vor fi prezenți în stradă unde vor sta de vorbă cu tinerii despre riscurile și efectele consumului de droguri.

Șefa Centrului Antidrog Brașov, comisar șef de poliție Laura Pișcociu:

Prețurile unui sejur de trei nopți, în județul Brașov, variază între 400 și 2.000 de lei de persoană.  

Radio România Brașov FM