ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atmosferă de poveste la Festivalul de blues și jazz

Publicat: sâmbătă, 12 August 2023 , ora 14.28
Festivalul de blues și jazz atrage sute de brașoveni în fiecare seară în Centrul Istoric. Cei strânși în Parcul Central s-au bucurat de melodii celebre, dar și de muzică autohtonă.

În Parcul Central, există o tribună amenajată special pentru Festivalul de blues și jazz. Atmosfera este una atât de plăcută încât zci de persoane vin să-i susțină pe artiști.


Vă reamintim că în aceste zile Brașovul trăiește, din nou, emoția vibrantă a jazz-ului. Până pe 15 august, sunteți așteptați la cea de-a XI-a ediție Brașov Jazz & Blues Festival.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Fanzin, finanțat de Consiliul Județean Brașov cu suma de 120.000 de lei și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov și de Ministerul Culturii.

Ediția din acest an se desfășoară în mai multe spații din Brașov, dar și în două localități din proximitatea orașului de sub Tâmpa.

Sorin Țîrcă