ACUM:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Femeie lovită de tren, în Brașov, din primele cercetări, ar fi încercat să se sinucidă după o ceartă cu fiul său

Publicat: duminică, 13 August 2023 , ora 14.14

O femeie a fost lovită de tren, astăzi, în cartierul brașovean Tractorul. Accidentul s-a produs pe calea ferată din zona străzii Ioan Socec, iar la apariția echipajelor de urgență, femeia era conștientă însă suferise o mulțime de traumatisme.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, sergent major Kinga Bordea, ne-a oferit detalii:

Surse oficiale din Poliție spun că brașoveanca, în vârstă de 60 ani, ar fi încercat să se sinucidă, după ce în cursul nopții s-a certat cu fiul său, cunoscut că ar fi avut probleme psihice, iar în timpul altercației ar fi fost folosit un cuțit, astfel că și băiatul a ajuns la spital cu răni grave fiind ajngând direct pe masa de operație.

Oamenii legii fac cercetări la domiciliul femeii, care ar fi profesoară de matematică. Vecinii susțin că în cursul nopții s-au auzit certuri pe o perioadă mai lungă de timp din casa brașovencei. În acest moment, atât femeia, cât și băiatul ei sunt în viață.

Conform primului raport medical, femeia s-a ajuns la concluzia că înainte de a face gestul necugetat, femeia s-a intoxicat cu medicamente. 

Cercetările continuă! Vom reveni cu detalii!

Bianca Bucă