ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Interviu de colecție, la Weekend Împreună, Felicia Filip și maestrul Cristian Mihăilescu

Publicat: duminică, 13 August 2023 , ora 15.00

Atmosfera de festival continuă și astăzi, la Brașov. Jazz and Blues Festival îi așteaptă pe melomani în piațetele cochete din centrul orașului, iar în Piața Sfatului este programat, de la ora 20.00, ultimul concert din cadrul FilaFest.

Este vorba despre un concert rock simfonic de excepție, susținut de Filarmonica "Oltenia" din Craiova, Iris și soprana Felicia Filip care a dezvăluit, la Radio România Brașov FM, în cadrul emisiunii Weekend Împreună, câteva dintre suprizele serii:

"Vă așteptăm cu toată dragostea să sărbătorim împreună finalul unei veri minunate, debutul unei toamne. Vă dăruim o ultimă toamnă și multe alte surprize și bucurii pe care să le trăim împreună. Ultima piesă pe care am înregistrat-o împreună <<Mă întorc acasă>>, cu siguranță, va deveni un hit. Vă iubim și vă așteptăm cu drag!"

Interviul integral îl puteți urmări aici !


Monica Neacșu