ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cursă Wizz Air Londra-Brașov, încheiată cu scandal pe Otopeni

Publicat: luni, 28 August 2023 , ora 17.42

Cursa WizzAir, care ar fi trebuit să aterizeze astăzi la ora 12.15 pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav s-a încheiat pe Aeroportul Otopeni.

În momentul în care pilotul a anunțat pasagerii despre modificarea rutei, o parte dintre aceștia s-a revoltat, unii devenind recalcitranți.

Ne-a povestit mai multe o brașoveancă, la rândul ei agresată pentru că a sărit în apărarea unei stewardese:În fapt, avionul a aterizat lângă Aeroportul Otopeni, iar pasagerii au fost transportați spre aerogară cu un autobuz, pentru a-și prelua bagajele.

Apoi, fiecare pasager s-a descurcat cum a știut cu transportul către destinația Brașov, după cum ne-a relatat aceeași brașoveancă:  L-am contactat pe directorul Aeroportului Brașov, Alexandru Anghel, pentru un punct de vedere:Pentru că avea multe bagaje, voluminoase, brașoveanca a ales să se deplaseze spre Brașov cu un taxi, contra sumei de 160 de euro.

Biletul de avion pe traseul aerian Luton-Brașov a costat 219 lire, după cum ne-a spus interlocutoarea.

Pentru că are asigurare pentru acest zbor, brașoveanca ne-a spus că este hotărâtă să ceară daune.

Compania Wizz Air nu a putut fi contactată să ne spună despre ce probleme tehnice a fost vorba.

Camelia Vlad