ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului”, la ceas aniversar

Publicat: marți, 29 August 2023 , ora 13.05
Se împlinesc 10 ani de la debutul Festivalului Național de Muzică și Dans „Ecoul Pietrei Craiului”.

Anul acesta, festivalul va avea loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, la Casa de Cultură Zărnești, iar organizatorii promit o ediție de excepție.

Personalități marcante ale culturii românești vor juriza copiii și tinerii care vor participa la una dintre cele cinci secțiuni: Muzică Populară, Pop Românesc, Pop, Internațional, Dansuri Tradiționale, Dansuri Moderne.

„Soprana Felicia Filip, care este președintele juriului de peste 10 ani, maestrul Cristian Mihăilescu, Ozana Barabancea, care este deja prietena festivalului nostru. Anunțăm astfel, în premieră, prezența îndrăgitei artistei de muzică populară Sava Negrean Brudașcu, dar și a Nicolei și a lui Cezar Ouatu. Sunt cuprinși participanți cu vârste între 4 și + 18 ani, la festival. Se pot înscrie la una sau mai multe din fiecare dintre aceste secțiuni. Discutăm de artiști solo, dar și de grupuri vocale”, a precizat directorul artistic al festivalului, Andrei Coman.

Va fi premiat cel mai bun act artistic din concurs, dar vor fi acordate și trofee de secțiune sau premii speciale din partea sponsorilor și premii de participare.

Cei interesați se pot înscrie până pe data de 10 septembrie.

Regulamentul de participare și informații, aici:
Ecoul Pietrei Craiului.


Ruxandra Stoica