ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O echipă a Universității Transilvania reprezintă România la Olimpiada europeană Euroskills

Publicat: luni, 4 Septembrie 2023 , ora 16.55

O echipă a Universității Transilvania reprezintă România la Olimpiada europeană Euroskills 2023, de la Gdańsk, Polonia, în perioada 5-9 septembrie.

Mihai Cristian Cosma și Adrian Corboș, studenți în anul I la programul de masterat Sisteme Mecatronice pentru Industrie si Medicină, la Facultatea de Design de produs și mediu participă la secțiunea Mecatronică, fiind coordonați de prof. dr. ing. Luciana Cristea și prof. dr. ing. Marius Cristian Luculescu. Tinerii vor concura alături de participanți din alte 17 țări, pe parcursul a trei zile, în cadrul mai multor probe.

La competiția europeană au fost selectați să concureze, în cadrul a 43 de secțiuni, cei mai buni 600 de tineri, din 32 de țări. Susținerea echipei de Mecatronică a României este asigurată de Universitatea Transilvania din Brașov și mai mulți parteneri privați.

Adina Chirvasă