ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

346 de cetățeni români și străini, repatriați din Israel, cu două curse Tarom

Publicat: duminică, 8 Octombrie 2023 , ora 9.14

346 de cetățeni români și străini au fost repatriați din Israel, în această noapte, cu două curse Tarom, anunță ministerul de Externe. Grupurile de pelerini români care au rămas, deocamdată, la Tel Aviv au primit cazare și asistență, cu sprijinul autorităților israeliene și a Patriarhiei Române și se caută soluții și pentru repatrierea acestora.

Cetățenii români aflați în Israel se pot adresa Ambasadei României la Tel Aviv pentru a-și anunța prezența în regiune, iar eventualele călătorii în această țară este bine să fie amânate. Între timp, compania Wizz Air și-a anulat zborurile prevăzute pentru ASTĂZI către și dinspre Tel Aviv și anunță că va reprograma sau rambursa călătoriile și va oferi cazare.

Wizz Air le recomandă celor care și-au rezervat biletele prin agenții de turism sau platforme online să apeleze la acestea, pentru modificări. În Israel, sunt aproximativ 900 de români, majoritatea pelerini. Autoritățile precizează că niciunul nu este momentan în dificultate.

Radio România Actualități