ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul Monodramei Independente debutează joi, la Reduta

Publicat: luni, 9 Octombrie 2023 , ora 14.32
A treia ediție a Festivalului Monodramei Independente va debuta joi, 12 octombrie, la ora 17:00, cu piesa Misiuni ispititoare, a Lianei Ceterchi, o adaptare după corespondența Regelui Carol I cu Regina Elisabeta.

Ediția din acest an cuprinde piese de teatru, lansări de carte și un recital de muzică fado.

„Avem două spectacole invitate, anume spectacolul «Gigel», care îl are ca interpret pe Gheorghe Ifrim, cunoscut publicului larg din serialul Las Fierbinți, adică este primarul Vasile. Regia spectacolului o semnează Vlad Zamfirescu, iar apoi, în Gala festivalului, adică duminică, 15 octombrie, avem un recital de muzică fado cu Ioana Dichiseanu și Teatrul Particular Brașov, în calitate de gazdă, va susține spectacolul «Stewardesa pandemică»”,
a spus actrița Dorina Roman, organizatorul festivalului.

La festival vor fi prezenți actori din București, Sibiu, Târgu Mureș, Turda și, pentru prima dată, o actriță din Republica Moldova, stabilită la Botoșani.

Dramaturgul Mircea M. Ionescu va lansa un foarte așteptat roman, „Nici pentru un milion de dolari”, iar Tiberiu Foriș va lansa „Trilogia timpului pierdut. Jurnal de pandemie”, un volum de poezie pamflet.

Festivalul se va încheia duminică, 15 octombrie, iar toate evenimentele vor avea loc la Centrul Cultural Reduta.
Sorin Țîrcă