ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Adrian Gabor și-a dat demisia din funcția de consilier județean

Publicat: marți, 10 Octombrie 2023 , ora 14.02
Unul dintre cei mai vechi consilieri județeni ai PNL Brașov, Adrian Gabor, a demisionat din poziția de consilier județean.

Notificarea de demisie a fost depusă în 29 septembrie, iar colegii lui au luat act de decizie în ședința de plen a Consiliului Județean Brașov de astăzi, când au și votat un înlocuitor.

„Am rămas fără un coleg. El din luna iunie ne-a spus lucrul ăsta, la partid, dacă îmi permit să spun așa. Am înregistrat o cerere de-a lui. Am vrut să așteptăm să primim documentele care au determinat să se întâmple acest lucru. Este vorba de o instanță care s-a pronunțat în urmă cu aproape 1 an de zile, iar colegul nostru și-a pierdut această calitate de a fi ales și de a fi pe o astfel de funcție”, a explicat președintele CJ Brașov, Șerban Todorică.

Adrian Gabor a demisionat după ce instanțele au emis o decizie definitivă în dosarul în care el a fost cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, faptă comisă în anul 2019.

Locul vacant din Consiliul Județean Brașov va fi ocupat de Sorin Abagiu, care ar putea fi validat chiar în următoarea ședință de plen, a mai precizat președintele CJ.
Camelia Vlad