ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Finanțare nouă pentru modernizarea drumului Făgăraș - Bărcut

Publicat: joi, 19 Octombrie 2023 , ora 16.44
Lucrările la drumul care leagă Făgărașul de limita cu județul Sibiu (Făgăraș - Bărcut) vor continua cu fonduri din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.  

Într-o ședință de plen extraordinară, convocată de președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, aleșii județeni  au aprobat modificările de contract, astfel încât lucrările să poată fi încheiate.

“Este un moment istoric pentru județul Brașov, pentru că atragem încă 140 de milioane de lei, pentru modernizarea drumului județean. Este un drum foarte important și eu sunt convins că cetățenii din acea zonă și nu mai vor fi foarte fericiți să afle că în sfârșit vor începe aceste lucrări”,
a spus președintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Șerban.

În următoarea etapă vor demara procedurile de licitație pentru proiectare și execuție, astfel încât lucrările să înceapă cât mai repede.
Sorin Țîrcă