ACUM:
20.00
Pop Star (continuare)
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Retroparada a atras mii de vizitatori în Piața Sfatului

Publicat: sâmbătă, 21 Octombrie 2023 , ora 16.55

Bătrânele doamne au făcut, din nou, senzație în centrul Brașovului, la tradiționala Retroparadă.

Fie că vorbim de Audi S1, unicat în țara noastră, de Oldsmobil, Porsche sau chiar de motociclete produse în Uniunea Sovietică în anii 1950, fiecare vehicul atrage prin eleganță și stil.

Pasionații mașinilor de altădată, atât cei care le dețin, cât și cei care au venit doar să le admire ne-au dezvăluit ce îi determine să le iubească.

"E un motor Ural, un M72 din 1957. Nu este neapărat greu de îngrijit, de întreținut. Dacă ești pasionat, le faci, îți găsești timp și le faci", ne-a mărturist unul dintre expozanți.

"M-a retrimis în copilărie. Până și mirosul îmi aduce aminte de copilărie. Da, e de anii ”90, iar mașina asta din ”92 miroase fix ca mașinile de pe vremuri", ne-a spus un vizitator.

"E o limuzină adevărată. Noi ne uitam doar la ce a însemnat la vremea respectivă o astfel de de mașină. Ce-mi place mie la mașinăîile acestea este au personalitate, spre deosebire de autoturismele din ziua de astăzi care arată frumos, dar nu au personalitate", a menționat un brașovean.

Retroparada din Piața Sfatului a atras mii de brașoveni și turiști, timp de patru ore.
Sorin Țîrcă