ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, la mare căutare în Săptămâna Altfel

Publicat: joi, 26 Octombrie 2023 , ora 17.37
Numărul școlilor ai căror elevi și-au exprimat dorința să viziteze Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov în „Săptămâna Altfel” a fost și de această dată mare.

Iar interesate de vizită nu au fost doar școlile din Brașov, după cum a explicat reprezentantul Academiei, maistru militar Cristina Elena Arsu:

„În perioada 23-27 octombrie, în Academia Forțelor Aeriene se desfășoară activitatea Școala Altfel. Cu această ocazie le prezentăm copiilor o expoziție statică ce cuprinde o parte din tehnica de luptă din cadrul Forțelor Aeriene, simulatorul de tragere cu armamentul ușor de infaterie, simulatorul de zbor, cât și armamentul individual din dotare. În această săptămână, Academia este vizitată de copii din toate ciclurile de învățământ din cadrul școlilor din Brașov. De asemenea, este planificată și vizita unei clase de la o școală din București”.

Mici sau mari, la grădiniță sau liceu, pentru toți vizita a fost una extrem de interesantă:Și elevii Școlii Gimnaziale Nr. 6 din Brașov, conduși de profesoara Iulia Urzică, au trecut astăzi pragul Academiei Forțelor Aeriene.

“Ideea a fost chiar a unui copil și au primit-o cu mare entuziasm. Doreau să vină să vadă și să învețe câteva lucruri. Ăsta este, de fapt, scopul Școlii Altfel, să ne îmbogățim cunoștințele și să îmbinăm cumva utilul cu plăcutul”, a spus profesoara Iulia Urzică.

Școala Altfel se încheie în 27 octombrie, după care va urma o săptămână de vacanță.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Sorin Țîrcă