ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Construcție începută pe un bloc de pe str. Bobului, mărul discordiei între locatari

Publicat: joi, 26 Octombrie 2023 , ora 18.12
O construcție începută pe un bloc de pe strada Bobului, din cartierul Bartolomeu Nord, este mărul discordiei între locatari.

Mai exact, blocul are două scări, construcția este amplasată deasupra apartamentelor din scara B, dar nimeni nu i-a consultat pe proprietarii de apartamente din scara A.

Acum, cei din scara A susțin că ar putea fi o antenă 5G și se tem de radiații:Locatarii spun că au cerut la Poliția Locală să afle dacă există autorizație de construire, iar solicitarea este în lucru.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea, a transmis, însă, că ultima solicitare de autorizație pe strada Bobului datează din 2012, adică de acum 11 ani.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Sorin Țîrcă