ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cei care vor să petreacă sărbătorile în Poiana Brașov trebuie să plătească sute de euro de persoană

Publicat: joi, 9 Noiembrie 2023 , ora 20.16
Dacă vreți să petreceți Crăciunul sau Revelionul în Poiana Brașov, încă mai puteți alege dintre ofertele pregătite de pensiuni sau hoteluri.

La un hotel de patru stele din Poiană, prețurile variază între 500 și 900 de euro de persoană, în funcție de perioada aleasă, tipul camerei și mesele incluse.

“Avem oferta de Crăciun, cu un tarif de la 595 euro de persoană, cameră dublă, iar cea de Revelion cu un tarif de la 995 euro pe persoană, loc în cameră dublă. Ambele oferte sunt pentru un sejur de patru nopți, cazare cu demipensiune. La cina de Crăciun o să-i întâmpinăm pe oaspeți cu multe surprize. Sunt seri tematice, cu meniuri atent alese și gătite cu drag de chefii noștri”, a precizat Bianca Socol, front office manager hotel.

Dacă preferați un sejur în zona Bran-Moieciu-Fundata, aici prețurile mai mici, dar fără acees la piscină, spa sau wellness.

În schimb, turiștii pot face plimbări în natură cu sania sau cu căruța, în funcție de vreme, iar mesele includ produse tradiționale specifice zonei.

„Crăciunul și Revelionul aduc un grad de ocupare de aproape 100% la cabanele noastre. Turiștii au rezervat vacanțele de iarnă încă din primăvară. Se vor putea bucura de plimbări cu sania trasă de cai, alte activități outdoor la centrul de agrement din zonă și vor completa distracția cu bucate tradiționale gătite și servite de noi la poalele Bucegilor. Prețul pentru un sejur de Crăciun este de 500 lei de persoană, iar de Revelion depășește ușor 700 de lei”,
a spus Severina Puiu, administrator cabană.

Ruxandra Stoica