ACUM:
20.00
Rockada
Urmează:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Ghidul de Cadouri de Artă pentru Crăciun”, cel mai nou proiect de sărbători dedicat tuturor brașovenilor

Publicat: joi, 23 Noiembrie 2023 , ora 10.45

Se caută talente care să creeze opere artistice, în cadrul celui mai nou proiect de Crăciun, lansat de organizatorii „Nopții Albe a Galeriilor”, la Brașov.

„Ghidul de Cadouri de Artă pentru Crăciun”, un proiect artistic ce oferă o platformă captivantă artiștilor brașoveni și nu numai, menit să devină o tradiție de sărbători, propune ca doritorii să creeze mici opere de artă care să răspândească bucuria și spiritul sărbătorilor, cu tema „PLAYFUL”, cum ar fi picturi mici, colaje, sculpturi, bijuterii handmade și decorațiuni.

Anca Petrescu, organizator, ne-a oferit detalii:

Ghidul nostru de cadouri de artă pentru Crăciun 2023, menit devină o tradiție de sărbători, aduce în prim plan zilnic o creație artistică în perioada 1-25 decembrie 2023 oferind o perspectivă unică asupra diversității talentelor locale. Suntem în căutare de mici opere de artă care răspândească bucuria și spiritul sărbătorilor, cu tema playful. Picturi, mici colaje, sculpturi, bijuterii handmade, decorațiuni, toate sunt binevenite aducă un strop de magie în casele celor ce aleg ofere sau să-și îmbogățească spațiul personal cu artă deosebită”.

Artiștii talentați sunt invitați să își înscrie 3 propuneri de lucrări de artă până la data de 26 noiembrie 2023, utilizând formularul disponibil AICI.

Ghidul de artă va aduce în prim-plan, zilnic, o creație artistică, în perioada 1-25 decembrie.

Ruxandra STOICA