ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cod portocaliu și galben de vreme severă

Publicat: sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 , ora 12.38
În acest weekend, județul Brașov se află sub cod portocaliu și galben de vreme severă. Vor fi ninsori abundente, viscol și vizibilitate scăzută.


„DRDPBrasov este pregătită să intervină cu peste 200 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor de sare pe toate sectoarele afectate de #ninsori. În acest moment avem în stoc aproximativ 20 de mii de tone de materiale antiderapante.
Momentan nu sunt drumuri închise dar facem precizarea că este posibil sa fie luată inclusiv decizia de a se restricționa (închide) circulația rutieră pe anumite sectoare de drum în cazul în care nu se pot asigura condiții de circulație în siguranță
Circulați prudent, plecați la drum doar dacă aveți autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de #iarnă și informați-vă în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a anunțat DRDP Brașov pe Facebook în urmă cu puțin timp.
Radio România Brașov