ACUM:
20.00
Rockada
Urmează:
21.00
Teatrul Național Radiofonic
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Expoziția MEDIA ART, până în 4 decembrie, la Galeria „Reduta”

Publicat: duminică, 26 Noiembrie 2023 , ora 12.10
Expoziția MEDIA ART poate fi văzută, până în 4 decembrie, la Galeria "Reduta" din Brașov.

În cadrul acesteia veți putea descoperi o ființă virtuală suprarealistă, Inner Synthesis, dar și lucrări în tehnică mixtă pe pânză, respectiv o instalație video cu detalii animate proiectate în iriși, purtând semnătura sibianului Alexandru Cînean.

„Inner Synthesis este un cadru conceptual artistic care explorează dinamica schimbătoare a identității individuale în contextul definit de spațiile sociale virtuale. Prin Eye SB-you, Alexandru Cînean prezintă ochii pictați în lucarnele caselor din Sibiu și promovează elementele  arhitecturale specifice orașului, într-o variantă artistică unică”,
au precizat reprezentanții Centrului Cultural Reduta.

Alexandru Cînean s-a născut în anul 1988 în Sibiu. Este absolvent al Liceului de Artă din Sibiu, al Universități de Artă și Design din Cluj-Napoca, iar în prezent este doctorand la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, unde își propune să analizeze modul în care artele vizuale și artele dramatice s-au influențat reciproc de-a lungul istoriei și evoluție artei.

Expoziția este realizată în colaborare cu Augmented Space Agency și poate fi vizitată gratuit, între orele 10.00 – 20.00.
Radio România Brașov