ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Programul hypermarketurilor și supermarketurilor în minivacanța de 1 decembrie

Publicat: miercuri, 29 Noiembrie 2023 , ora 10.20
Urmeză două zilele libere pentru majoritatea românilor, în care se sărbătoresc Sfântul Andrei, respectiv Ziua Națională a României. Iar acest lucru vine și cu modificări de program la unele bănci, hypermarketuri și supermarketuri. 

În ceea ce privește unitățile bancare, în aceste zile, cele mai multe instituții sunt închise sau au program scurt. Clienții vor putea realiza operațiuni doar la bancomate. Excepție fac unitățile bancare din centrele comerciale, care vor avea totuși un program mai scurt. De exemplu, unitățile Băncii Transilvania vor avea programul între 12:00 și 18:00, după cum se arată pe site-ul instituției. Este și cazul unităților BRD, iar agențiile din centrele comerciale vor avea programul adaptat la acestea. Unitățile CEC Bank vor fi închise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie Cei care au nevoie să efectueze diverse operațiuni bancare pot folosi bancomatele disponibile, dar și serviciile de Internet Banking și de Mobile Banking. De asemenea, și unitățile BCR vor fi închise, în afară de cele din centrele comerciale, care vor avea, de altfel, un program mai scurt. Clienții pot folosi aplicația George, care este disponibilă non-stop. 

În cazul supermarketurilor precum Lidl, Kaufland, Mega Image sau Auchan, zilele libere legale nu vor afecta programul de funcționare. Acestea vor funcționa normal, la programul obișnuit, disponibil pe site-urile lor. Hypermarketul Selgros a anunțat un orar special de funcționare. Joi, 30 noiembrie și vineri, 1 decembrie, magazinele Selgros vor fi deschise în intervalul orar 07:00-20:00, față de 06:00-21:00, programul obișnuit. 

În aceste două zile, în cele două mari centre comerciale din Brașov, sunteți așteptați să luați parte la programe speciale precum concerte, ateliere speciale pentru copii sau aprinderea luminițelor de sărbători.
Ruxandra STOICA