ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Proiecție specială a filmului "Mihai Viteazul: Prințul intrat în Legenda Europei", la Brașov, de Ziua Națională a României

Publicat: miercuri, 29 Noiembrie 2023 , ora 18.20

Proiecție specială, la Cinema One, a filmului "Mihai Viteazul, Prințul intrat în Legenda Europei", pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României!

Filmul care îi are in rolurile principale pe Maia Morgenstern și Denis Ștefan va rula vineri, de la ora 12.45. Pelicula aduce în exclusivitate informații si documente despre domnitorul român, descoperite chiar la Brașov. Un film dedicat tinerilor si iubitorilor de film și istorie, brașovenilor și tuturor românilor, după cum au declarat actorii.

Astfel, Maia Morgenstern, Denis Ștefan și Nicodim Ungureanu pot fi urmăriți, vineri, 1 decembrie, de la ora 12.45, pe marile ecrane ale cinematografului din mall-ul aflat în cartierul Tractorul. Cinematograful brașovean aduce publicului o mare sărbătoare dedicată filmului românesc, Mihai Viteazul fiind primul unificator al românilor.

Așadar, dacă doriți să vedeți filmul este important să vă grăbiți să vă rezervați locul în sală, la un preț special de doar 10 lei pentru un bilet.

Marian STOICA