ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri sportive Înapoi

Pregătirea de performanță în sporturile individuale, permisă din 15 mai

Publicat: joi, 14 Mai 2020 , ora 11.57

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului a anunțat că din 15 mai, după încheierea stării de urgență, este permisă reluarea pregătirii de performanță în sporturile individuale.


Pe listă sunt: aeronautică, alpinism, atletism (probele de alergare, aruncarea ciocanului, aruncarea discului, aruncarea greutății, aruncarea suliței), automobilism, kaiac (kaiac sprint, rafting, stand-up paddle, kaiac pe ape repezi), canotaj, ciclism (ciclism rutier, mountain bike), echitație, golf, karting, motociclism, tenis (proba de simplu), tir cu arcul, tir sportiv, yachting -windsurfing, bărci cu vele, dar și pregătirea fizică generală în grupuri mai maxim trei persoane.


Cadrul specific în care se va face sport după 15 mai va fi analizat din 2 în 2 săptămâni de Ministerul Tineretului și Sportului, iar apoi în funcție de evoluția pandemiei de Coronavirus, există posibilitatea includerii și altor discipline sportive. Stroe a mai precizat că nu se poate vorbi despre competiții decât cel mai devreme peste o lună.

Adrian Susanu