ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început "Lavanda Fest"!

Publicat: joi, 6 Iulie 2023 , ora 10.45
Sursa foto: Lavanda Fest
Sursa foto: Lavanda Fest

Cosmetice naturale, înghețată și macarons, aranjamente florale, și plante aromatice la ghiveci toate cu lavandă vă așteaptă de astăzi și până duminică la "Lavanda Fest", un întreg eveniment dedicat plantei cu florile mov.

Peste 50 de producatori de lavandă și artizani din toată țara vor fi prezenți pe malul Lacului Noua, pentru ediția cu numărul trei organizată la Brașov.

Mai multe despre programul evenimentului ne-a spus organizatorul festivalului, Flori Vioreanu.

"Pe lângă ulei esențial de lavandă, care este vedeta evenimentului nostru, avem tot felul de produse cosmetice, accesorii, jucării pentru copii, avem și de mâncat produse cu lavandă, tot felul de dulciuri create artizanal de producători de aici, din Brașov. Limonadă cu lavandă, în weekend vom avea și înghețată cu lavandă, în câteva sortimente diferite, și activități pentru copii. Spectacol de magie vom avea vineri seară. Atunci când suntem bine în interior, putem emanăm bine și în exterior. Lavanda chiar e un ajutor și un instrument pentru toată starea asta pe care noi încercăm o dăm altora ca putem ne ducem la bun sfârșit sarcinile zilnice".

Festivalul are loc între orele 10 și 21.

Ruxandra Stoica