ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident grav pe DN1, la Dâmbul Morii

Publicat: joi, 29 Septembrie 2022 , ora 21.26
Sursa foto: ISU Brașov
Sursa foto: ISU Brașov

UPDATE 21.42:

"În urma impactului au rezultat două victime, conducătorii auto, unul dintre aceștia fiind transportat la spital, iar în cazul celuilat șofer, cadrele medicale declarând decesul. Traficul este blocat pentru efectuarea de cercetări la fața locului", au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

...............

UPDATE 21.37:

"Și a doua persoană a intrat în stop cardio respirator și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Bărbatul a raspuns manevrelor de resuscitare și este transportat la Spitalul Județean Brașov de către echipajul medical", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

................

Accident rutier grav în această seară pe DN1, la Dâmbul Morii.

În urma coliziunii dintre două autovehicule, două persoane au rămas încarcerate.

La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj cu apă și spumă și o ambulanță SAJ.

Ambele persoane erau încarcerate. Victima inconștientă a fost descarcerată, iar în acest moment i se aplica manevre de resuscitare de către personalul medical”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Traficul este blocat, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Sursa foto: ISU Brașov


Radio România Brașov FM