ACUM:
0.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Acorduri contractuale, pentru execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a unor drumuri județene

Publicat: miercuri, 17 Februarie 2021 , ora 19.44
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Două acorduri contractuale pentru execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a unor drumuri județene au fost încheiate în aceste zile.

Județul Brașov, în calitate de beneficiar, reprezentat prin președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a semnat cu o firmă contractul de execuție a lucrărilor incluse în proiectul pentru reabilitarea tronsonului de drum județean, de peste 18 km, dintre Rupea și limita de județ Harghita. Valoarea totală a contractului este de circa 58, 6 milioane de lei. Finanțarea lucrărilor de realizare a acestui proiect este asigurată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. 

Un alt contract încheiat este cel de achiziție publică a lucrărilor pentru reabilitarea tronsonului de drum județean care face legătura directă între localitățile Hărman și Sânpetru, pe o lungime de 4,4 km. Acest proiect este finanțat cu fonduri de la bugetul județului, valoarea totală a contractului fiind de aproape 17 milioane de lei.

Camelia Vlad