ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

ACS Kids Tâmpa Brașov - FC Argeș, 1 la 4 în Liga Elitelor U15

Publicat: luni, 14 Noiembrie 2022 , ora 13.51

ACS Kids Tâmpa Brașov a cedat acasă, cu 1-4, în meciul din seria a 8-a din Liga Elitelor U15, contra celor de la FC Argeș.

O partidă care s-a ridicat la înălțimea unui derby, între două formații ce se vor duela până în ultima etapă pentru a merge mai departe în Liga Elitelor.

Pentru Kids Tâmpa a marcat Andrei Giurgiu.

„Îi felicit pe copii pentru joc, sunt băieți mari și știu fiecare să tragă concluziile corecte după fiecare meci. Mai avem doua partide în această toamnă în Liga Elitelor, dispute pe care ne dorim să le câștigăm pentru a încheia anul cu bine și pentru a avea un ascendent moral înaintea sezonului din primăvară”, a declarat antrenorul „urșilor”, Cristian Cristea.

În etapa următoare, pe 20 noiembrie, Kids Tâmpa Brașov are meci tot acasă, pe ICIM, contra celor de la LPS Viitorul Pitești.

În campionatul U15 AJF Clasic, Kids Tâmpa a câștigat la scor, 8-2, cu Cetate Râșnov, iar ACS Tâmpa Brașov a cedat, 1-4, împotriva celor de la CSM Făgăraș.

Adrian Susanu