ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Știri din actualitate Înapoi

Actrița Dorina Lazăr va primi Premiul de Excelență al Galei Premiilor Radio România Cultural

Publicat: vineri, 10 Martie 2023 , ora 10.39
Sursa foto: radioromaniacultural.ro
Sursa foto: radioromaniacultural.ro

Radio România Cultural readuce singura gală care premiază toate domeniile culturii din România pe scena Teatrului Odeon din București. La eveniment vor fi acordate două premii speciale și unul de excelență.

Premiul de Excelență al Galei Premiilor Radio România Cultural va fi înmânat actriței Dorina Lazăr, o artistă iubită și respectată în egală măsură de public și de breaslă, care și-a legat destinul de scena Teatrului Odeon.

Premiul special “RRC Responsabil” va fi primit de Mihaela Chiper, fondatoarea Asociației pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale.

Premiul special “Jazz Made in Romania” îi va fi acordat muzicianului și promotorului muzical Florian Lungu, compozitor, cofondator al Asociației Române de Jazz, pedagog și aranjor, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, onorat în 2003 cu Ordinul ”Meritul Cultural în rang de Cavaler”, una dintre personalitățile centrale ale jazz-ului românesc.

Cea de-a XXII-a ediție a Galei Premiilor Radio România Cultural va avea loc pe scena Teatrului Odeon, luni, 3 aprilie 2023, de la ora 19.00, și va fi transmisă în direct de Radio România Cultural.

Accesul la eveniment se va face pe bază de invitații care pot fi solicitate la numărul de telefon 021 303 1515, de luni până vineri, între orele 9.00 și 14.00, sau la adresa de email: cultural@rornet.ro.

Mai multe, aici: Radio România Cultural

Sursa foto: radioromaniacultural.ro / 1. Teatrul Odeon / 2. Anca Muresan / 3. Nedici Dragoslav 

Radio România Cultural