ACUM:
18.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Radiojurnal Radio România
Apoi:
19.15
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Știri sportive Înapoi

Andrei Gîrtofan este noul lider al clasamentului general după ce a încheiat pe locul 2 Raliul Argeșului

Publicat: luni, 23 Mai 2022 , ora 8.43
Sursa foto: Facebook / Raliul Argeșului
Sursa foto: Facebook / Raliul Argeșului

Pilotul brașovean de raliuri Andrei Gîrtofan este noul lider al clasamentului general după ce a încheiat pe locul 2 Raliul Argeșului.

Fiul fostului campiona național de raliuri, Dan Gîrtofan, și-a confirmat ritmul bun din startul sezonului și a reușit al treilea podium consecutiv în campionat.

Mai mult, Gîrtofan, alături de copilotul Doru Vraja a reușit în acest weekend și prima victorie de probă specială chiar pe Power Stage-ul întrecerii.

Totul a decurs perfect weekend-ul acesta la Argeș. Ne-am simțit foarte bine. Mașina a fost pregătită impecabil și pe această cale vreau să îi mulțumesc echipei tehnice, dar și tatălui meu care a coordonat această echipă și a făcut ca totul să fie perfect. Suntem mulțumiți de rezultat. Am mers rapid, am fost concentrați de la început până la final. Suntem extrem de entuziasmați și de fericiți”, a spus Andrei Gîrtofan.

Cursa argeșeană a fost câștigată de Sebi Barbu, la primul succes din carieră iar podiumul a fost completat de Mihai Manole.

În ciuda startului bun de sezon pilotul brașovean nu are încă siguranța că va putea participa la următoarea etapă din cauza problemelor financiare.

În momentul de față nu avem bugetul necesar pentru a parcurge cele 10 etape din Campionatul Național de Raliuri, dar în urma rezultatelor bune pe care le-am obținut suntem optimiști că vom face să fie posibilă participarea noastră în tot campionatul, cu ajutorul partenerilor actuali și, sperăm noi, și a unor parteneri noi”, a adăugat Andrei Gîrtofan.


Raliul Bucovinei, etapa a patra a Campionatului Național de Raliuri, va avea loc pe 17 și 18 iunie.

Sursa foto: Facebook / Raliul Argeșului


Adrian Susanu