ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Aniversare la Școala de Instuire a Forțelor pentru Operații Speciale "BUREBISTA"

Publicat: joi, 25 Mai 2023 , ora 16.01
Sursa foto: Școala de Instuire a Forțelor pentru Operații Speciale ,,BUREBISTA
Sursa foto: Școala de Instuire a Forțelor pentru Operații Speciale ,,BUREBISTA

Școala de Instuire a Forțelor pentru Operații Speciale ,,BUREBISTA" aniversează 5 ani de la înființare și va primi Drapelul de Luptă.

Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale "Burebista" din Vlădeni va primi miercuri, 31 mai, Drapelul de Luptă și va marca aniversarea a cinci ani de la înființare, în cadrul unei ceremonii militare și religioase, care va avea loc în Promenada din Codlea, în proximitatea Bisericii Fortificate din oraș.

Decretul de acordare a Drapelului de luptă Școlii de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale <<Burebista>> se conferă în baza Decretului prezidențial nr. 487/2023 din 11 mai 2023, cu prilejul împlinirii a cinci ani de existență a unității militare, instituție de învățământ militar non-universitară de formare și dezvoltare a personalului din arma forțe pentru operații speciale, pusă în slujba patriei cu demnitate, onoare și devotament.

Ceremonia militară și religioasă se va desfășura în prezența reprezentanților Statului Major al Apărării, a echipei de comandă a Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale, comandanților de unități din Forțele pentru Operații Speciale, comandanțior de unități din garnizoana Brașov, precum și alături de reprezentanți ai autorităților locale și membrii ai comunității locale.
Nucu Jalea