ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Bilete metropolitane și la sediile Poștei Române, de luni

Publicat: joi, 30 Martie 2023 , ora 11.52
Sursa foto: Facebook / Bogdan Năstase
Sursa foto: Facebook / Bogdan Năstase

Călătorii care aleg să circule cu mijloacele de transport RATBV vor avea posibilitatea să achiziționeze bilete metropolitane și din sediile Poștei Române.

Acestea vor fi disponibile începând de luni, 3 aprilie, la cele 33 de oficii, agenții sau ghișee poștale din zona metropolitană.

Am pus la punct această modalitate de vânzare a călătoriilor metropolitane, adică a biletelor de două călătorii valabile pe toate traseele operate de RATBV, cu o durată de 60 de minute / călătorie, tocmai pentru a veni în sprijinul celor care doresc să folosească sistemul de transport public de călători. Politica noastră este de a încuraja achiziția de abonamente, însă vrem să venim și în întâmpinarea nevoilor de mobilitate ale clienților noștri ocazionali. De asemenea, prin acest demers acordăm un sprijin și celor care, din diferite motive, își cumpărau călătorii de la șofer, însă la un preț mai mare. Acum pot achiziționa, prin punctele Poștei Române, călătorii la același preț ca și de la casieriile noastre”, a precizat directorul general al RATBV, Marian Geman.

Această nouă extindere a rețelei de vânzare a titlurilor de călătorie este posibilă datorită încheierii unui contract între RATBV și Poșta Română – Sucursala Brașov, prin care s-a convenit comercializarea titlurilor denumite ”pachet metropolitan 2 călătorii” la prețul de 8 lei, TVA inclus.

Contractul a fost încheiat pe 12 luni, cu începere din 3 aprilie 2023.

Punctele de vânzare din care se poate achiziționa acest tip de titlu de călătorie sunt situate în localitățile: Brașov, Codlea, Ghimbav, Predeal, Râșnov, Cristian, Prejmer, Sânpetru, Tărlungeni, Feldioara, Bod, Hărman, Hălchiu, Teliu, Vama Buzăului, Budila, Podu Oltului, Timișu de Sus și Zizin.

Radio România Brașov FM