ACUM:
7.15
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

„Bolnavul închipuit”, de Moliere, prima premieră a acestui an, la Teatrul „Sică Alexandrescu”, sâmbătă și duminică

Publicat: luni, 14 Martie 2022 , ora 14.11
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Veste bună pentru brașoveni. Actorii de la Teatrul „Sică Alexandrescu” îi așteaptă pe cei ce iubesc dramaturgia clasică cu un spectacol de referință – „Bolnavul închipuit”, de Jean Baptiste Poquelin, zis Moliere

Va fi prezentat în dublă premieră, sâmbătă, 19 martie, și duminică, 20 martie, în Sala Mare.

“Anul acesta se fac 450 de ani de la nașterea marelui autor Jean Baptiste Poquelin, zis și Moliere. (...) Un spectacol cu producție mare, cu viziune nouă, proaspătă și modernă, cu destul de multe fețe noi. Trupa teatrului s-a împrospătat un pic cu niște tineri. Nu o să dezvălui foarte mult despre spectacol. Piesa este foarte cunoscută – «Bolnavul închipuit». Vă așteptăm cu mare drag la teatru. De altfel, simțim și noi emoție destul de puternică. Lumea este deschisă și doritoare să revină în sălile de teatru după restricțiile care au fost până pe 8 martie”, a spus managerul Teatrului „Sică Alexandrescu”, Dan Cogălniceanu.

Regia este semnată de Șerban Puiu, iar scenografia, de Roxana și Andrei Răduț.

O altă veste bună este că vor fi vândute bilete pentru toate locurile din sală, dat fiind că a fost ridicată starea de alertă. De asemenea, accesul nu mai este restricționat de certificatul verde.

Costul unui bilet este de 30 de lei.

Adina Chirvasă