ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cercetat penal, după ce a fost prins cu RCA și ITP false

Publicat: luni, 20 Noiembrie 2023 , ora 14.22
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă
Un bărbat din Constanța s-a ales cu dosar de cercetare penală, după ce un echipaj de poliție l-a prins la Rupea cu RCA și ITP, false, pentru autoutilitara înmatriculată în Polonia pe care o conducea. 

În urma controlului efectuat ieri de polițiști pe DN13, pe raza localității Rupea, s-a constatat că șoferul circula cu un vehicul neasigurat în caz de accident, dar și cu un document de inspecție tehnică fals. 

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru săvârșirea unor infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. După înmânarea documentelor pentru control de către conducătorul autoutilitarei, un cetățean român cu domiciliul în Constanța, polițiștii au făcut verificări asupra contractului de asigurare civilă de tip RCA și au stabilit că polița prezentată este una falsă, în realitate acest vehicul nefiind asigurat în caz de producere de accidente rutiere. De asemenea, din datele însemnate în certificatul de înmatriculare, polițiștii au stabilit și că inspecția tehnică periodică este una falsă”, a declarat agent șef principal de poliție, Daniel Zontea. 

Ruxandra STOICA