ACUM:
18.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Radiojurnal Radio România
Apoi:
19.15
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Știri sportive Înapoi

Conducere nouă la FC Brașov

Publicat: luni, 20 Iunie 2022 , ora 14.52

După o perioadă lungă de discuții, FC Brașov este aproape să își definitiveze noua conducere tehnică și administrativă.

Dacă anul trecut autoritățile locale le-au încredințat proiectul lui Ioan Mărginean și Ilie Stan, în acest sezon aleșii politicienilor brașoveni sunt Marin Mitran și Dan Alexa.

Mitran va prelua funcția de președinte de la Mărginean și vine după o experiență similară în conducerea celor de la FC Buzău. În carieră a mai activat în Republica Moldova, unde a câștigat titlul cu cei de la Milsami Orhei. De asemenea, în perioada 2006-2007 a activat în cadrul clubului Precizia Săcele.

Noul antrenor al brașovenilor este fostul fotbalist Dan Alexa. Ca jucător, mijlocașul s-a consacrat în tricoul celor de la Dinamo București și Politehnica Timișoara, iar în cariera de antrenor tehnicianul bănățean în vârsta de 42 de ani a antrenat mai multe formații din fotbalul românesc.

ACS Poli Timișoara, Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, ASU Poli Timișoara sunt formațiile din CV-ul lui Alexa. În sezonul trecut, Dan Alexa a ratat promovarea în Liga a doua cu cei de la CSM Reșița, deși a beneficiat de un buget extrem de generos în liga a treia.

Cei doi urmează să fie prezentați la Brașov într-o conferință de presă comună în cursul zilei de marți.

Adrian Susanu