ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov, meci tare cu U BT Cluj

Publicat: vineri, 17 Noiembrie 2023 , ora 8.39
FOTO: Facebook Corona Brașov
FOTO: Facebook Corona Brașov
În Liga Națională de Baschet Masculin Corona Brașov se pregătește de un meci de gală contra campioanei U BT Cluj Napoca. Partida din etapa a noua are loc în Sala Sporturilor din Brașov, sâmbătă de la ora 17.00 fiind televizată. 

Brașovenii au coborât pe locul 4 în grupa A după victoriile celor de la Rapid și Voluntari dar au cinci victorii consecutive pe prima scenă. În schimb clujenii au 7 din 7 în România și o prestație foarte buna și în EuroCup, ultimul succes, cel de al șaselea, venind pe terenul celor de la Trento acum doua zile. 


„Da, jucăm împotriva unei echipe care trece printr-o formă foarte, foarte bună și o echipă care chiar ne face mândri pe plan european. Am avut și mici probleme pe care sperăm să le rezolvăm. Așteptăm și sperăm să ridicăm nivelul de joc astfel încât să iasă un meci bun”, a declarat antrenorul brașovenilor Ionuț Bîscoveanu: 

În acest meci va debuta la brașoveni și pivotul Jakoby Armstrong, sosit acum doua zile sub Tâmpa. El l-a înlocuit în lot pe Quatarrius Willson.
Radio România Brașov