ACUM:
8.00
Radiojurnal

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona, meci bun la Bistrița. Gazdele s-au impus pe final

Publicat: miercuri, 15 Noiembrie 2023 , ora 19.21
FOTO: Facebook Corona Brașov
FOTO: Facebook Corona Brașov
Echipa de handbal feminin Corona Brașov a pierdut ultimul meci din acest din Liga Florilor, scor 33 la 28, în deplasare cu Gloria Bistrița. 

Pe terenul uneia din forțele campionatului, elevele lui Alin Bondar au evoluat foarte bine timp de 45 de minute, când s-au aflat practic la conducerea meciului. Brașovencele au condus la pauză cu 19 la 17 și au fost egalate la 24-24 în finalul meciului. Desprinderea formației pregătite de selecționerul Florentin Pera a venit in ultimele 10 minute când brașovencele au acuzat oboseala. 

Carlos Azenaide cu 8 goluri și Matea Pletikosic cu 6 reușite au fost principalele marcatoare pentru Corona. În poartă brașovencelor, tânăra de 16 ani,  Ana Totoescu a avut o prestație reușită la debutul pe prima scenă și a avut 11 parade. La gazde, fost jucătoare de la Corona Brașov, Cristina Laslo a reușit 9 goluri. 

Corona Brașov încheie anul in Liga Florilor pe locul 10 cu 10 puncte, la reluarea competiției interne, în ianuarie 2024, Corona întâlnește pe teren propriu Măgură Cisnădie.
Radio România Brașov