ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dracula Film Festival revine la Brașov

Publicat: vineri, 6 Octombrie 2023 , ora 14.04
Sursa foto: Facebook / Dracula Film Festival
Sursa foto: Facebook / Dracula Film Festival

Dracula Film Festival - Festivalul internațional de film fantastic, revine la Brașov cu ediția nr.11, în perioada 25-29 octombrie.

Organizatorii promit pasionaților de fantasy și horror că, și în acest an, vor avea parte de experiențe cinematografice inedite, premiere europene, întâlniri cu autori ai filmelor, concerte, lansări de carte și panel-uri.

Directorul festivalului, Ioan Big: 

Peste 3.000 de noi producții cinematografice, de tip thriller, fantasy, SF și horror, din aproape 140 de țări, au fost înscrise în competițiile destinate scurt și lungmetrajelor, mai spune directorul Dracula Film Festival:

Toate cele 10 filme din competiția de lungmetraj, dar și filmele selectate la categoria de scurtmetraj vor putea fi vizionate la Cinema Modern și Cinema Astra, cu intrarea gratuită, în perioada 25-28 octombrie.
Camelia Vlad