ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Drumarii intervin cu utilaje de deszăpezire pe toate drumurile din județ

Publicat: sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 , ora 18.26
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

Iarna a pus stăpânire pe tot județul Brașov. Ninge abundent, iar drumarii sunt la datorie. Până acum, s-a intervenit eficient și nu s-au înregistrat evenimente majore.

La această oră, în zona Predeal ninge puternic. Acolo se intervine cu mai multe utilaje.

Directorul regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Tudor Duțu, a transmis din teren și o recomandare pentru participanții la trafic:

"Suntem pregătiți. Acționăm cu trei utilaje pe porțiunea dintre Predeal și Brașov. Încă trei utilaje, pe DN73A, între Predeal și Râșnov. De asemenea, avem condiții de iarnă și pe DN1 A, după Săcele, înspre Cheia și pe DN10. Sfătuim participanții la trafic iasă în trafic și să-și continue deplasarea doar dacă au anvelope de iarnă și sunt pregătiți".

Se preconizează faptul că ninsorile abundente vor continua cel puțin până la miezul nopții, fiind prezente și intensificări ale vântului.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: DRDP Brașov
Bianca Bucă