ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Drumul Vechi, reparat pe banii rețeliștilor

Publicat: luni, 25 Septembrie 2023 , ora 20.08
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Drumul Vechi de Poiană a fost reparat pe banii rețeliștilor. Asta după ce aceștia ar fi facut mai multe lucrări în zonă, care în scurt timp au dus la degradarea drumului.

Potrivit viceprimarului Sebastian Rusu, în urmă cu o lună și jumătate, în urma unor reclamații, au fost constatate mai multe deficiențe pe acest drum, precum șanțuri și gropi care îl făceau greu practicabil atât pentru drumeți, cât și pentru bicicliști.

„Am făcut o deplasare la fața locului, după care au urmat alte discuții în care am cerut ferm rețeliștilor să refacă drumul, să îl aducă la starea inițială, să vină să completeze cu piatră, să astupe toate șanțurile create pe Drumul Vechi și să refacă șanțul de scurgere de sus, de la barieră de la fostul Hotel Căprioara până la Pietrele lui Solomon. Astăzi ne-am deplasat împreună cu colegii de la Salvamont, cu rețeliștii și cu colegii de la Serviciu Străzi, am efectuat recepția acestui drum. Am constatat că este refăcut integral, piatra a fost pusă, șanțul este creat”, a precizat viceprimarul Sebastian Rusu.

Sorin Țîrcă