ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Știri din sport Înapoi

După o nouă victorie, FC Brașov este pe locul 2 al Grupei B din playout

Publicat: sâmbătă, 18 Martie 2023 , ora 14.24
Sursa foto: FC Brasov
Sursa foto: FC Brasov

În prima etapă a playout-ului ligii a doua de fotbal, FC Brașov a învins, astăzi, pe Stadionul Tineretului, pe ACS Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, scor 3-1.

Oaspeții au condus cu 1-0 după golul marcat de Claudiu Dragu, în minutul 24. Galben-negrii au egalat în minutul 45, din penalty, prin Angelov, atacant bulgar care obținuse și lovitura de la 11 metri.

Intrat la pauză, Adi Chică Roșă a fost omul reprizei secude. A marcat pentru 2-1, în minutul 62, cu un lob peste portar de la 18 metri. Apoi a făcut 3-1 în minutul 64, cu un șut la colțul scurt, din 5 metri, după o centrare a lui Dumbravă. FC Brașov a rămas în inferioritate din minutul 82, după eliminarea lui Diallo.

La final, antrenorul celor de la FC Brașov, Dan Alexa, a declarat:

"Am întâlnit totuși o echipă bună, o echipă cu jucători cu experință. Au jucat cu 3 mijlocași centrali de închidere. Au încercat să ne blocheze. E destul de greu să ajungi în zona porții lor. Cred că a fost un joc controlat de noi. Au trecut o singură dată în prima repriză centrul terenului și am primit un gol foarte ușor de contracarat. Dar am avut reacție, repriza a doua a fost foarte bună. Pe lângă cele două goluri am mai avut 3-4 situații chiar și cu om în minus. O victorie importantă pentru că ne dorim să câștigăm grupa".

Cu acest succes, FC Brașov este pe locul 2 al Grupei B din playout, cu 31 de puncte. Stegarii vor întâlni etapa viitoare, în deplasare, pe 1 aprilie, pe Progresul Spartac.
Radio România Brașov FM