ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipele brașovene din liga a treia revin de astăzi la pregătire

Publicat: luni, 16 Ianuarie 2023 , ora 11.01
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

După o lungă perioadă de pauză, echipele brașovene din liga a treia revin de astăzi la pregătire.

Cea mai bine clasată echipă în seria a cincea a ligii a treia, Cetate Râșnov, va trebui să facă o serie de modificări în lot, după ce mai mulți jucători și-au găsit angajamente în alte domenii, în străinătate, salariile de la nivelul celui de al treilea eșalon fotbalistic determinându-i să ia asemenea decizii.

În acest context, râșnovenii vor miza pe o întinerire forțată a lotului, încă din această iarnă.

“Vom stabili în zilele următoare dacă vor fi jucători care să plece de la echipă și, de asemenea, vom aduce câțiva jucători foarte, foarte tineri, care să înceapă pregătirea și, bineînțeles, să poată juca, să fie eligibili și din vară încolo”,
a spus antrenorul Petre Lucian.

Olimpic Cetate Râșnov este pe locul 3 în serie, cu 24 de puncte după 15 runde.

Campionatul Ligii a 3 - a se va relua la începutul lunii martie, iar râșnovenii mai au trei meciuri în sezonul regular, cu KSE Tg. Secuiesc, CSO Plopeni și Kids Tâmpa.

Tot luni se vor reuni și celelalte echipe brașovene - SR Brașov, ocupanta locului 4, cu 23 de puncte, KIDS Tâmpa, locul 9 cu 15 puncte și Olimpic Zărnești, ultima clasată în serie, locul 10 cu 12 puncte.

Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Adrian Susanu