ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Elevi și profesori brașoveni, premiați pentru activitățile din ”Săptămâna verde”

Publicat: joi, 30 Martie 2023 , ora 17.46
Sursa foto: Facebook / Agentia Nationala pentru Protectia Mediului
Sursa foto: Facebook / Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

Premii pentru elevii și profesorii de la Școlile Gimnaziale nr. 6 și 11 din Brașov. Este vorba despre cei care au participat la activitățile derulate în cadrul Programului Național "Săptămâna verde".

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în prezența președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Laurențiu Păștinaru:

"Mă bucură faptul au învățat colectarea selectivă, despre ecologizare, lucruri importante privind protecția mediului. Am înțeles că vor fi și anumite acțiuni de plantări de arbori, de ecologizare, de coordonare a tuturor activităților cu impact asupra mediului. Foarte interesant și sper ca și alte județe preia această inițiativă".

Prin programul "Săptămâna verde", fiecare unitate educațională din mediul preuniversitar desfășoară activități legate de schimbări climatice și protecția mediului.

"Ne-am străduit dedicăm în fiecare zi mediului și numai mediului, naturii care ne este prietenă, arătăm atât copiilor, cât și părinților ce înseamnă natura, ce înseamnă <<Săptămâna verde>>, ce înseamnă activități ecologice. Am desfășurat o activitate foarte interesantă cu Agenția de Protecție a Mediului Brașov privind biodiversitatea".

Copiii au fost foarte încântați de toate activitățile educative la care au participat, fie că a fost vorba despre igienizarea spațiilor verzi, fie de plantare:Camelia Vlad