ACUM:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Pop Star
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Etapa de Cupă Mondială de Sărituri cu Schiurile de la Râșnov a fost anulată

Publicat: joi, 8 Februarie 2024 , ora 18.42
Sursa foto: arhivă / Primăria Făgăraș
Sursa foto: arhivă / Primăria Făgăraș

Etapa de Cupă Mondială de Sărituri cu Schiurile la feminin de la Râșnov a fost anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Temperaturile foarte ridicate din ultimele zile, neobișnuite pentru această perioadă a anului, au dus la topirea zăpezii.

Competiția ce trebuia să aducă la start cele mai bune săritoare cu schiurile din lume urma să se desfășoare în perioada 16-18 februarie, în complexul de pe Valea Cărbunarii.

"Ne pare foarte rău că nu vom putea asista și în acest sezon la spectacolul sportiv pe care cele mai bune săritoare cu schiurile din lume l-ar fi făcut pe trambulina de la Râșnov. Condițiile meteorologice din ultimele zile ne-au adus în imposibilitatea de a găzdui această etapă de Cupă Mondială", a spus Puiu Gaspar, secretar general al Federației Române de Schi-Biatlon.

România organizează etape de Cupă Mondială încă din anul 2013, făcând astfel parte dintr-un circuit extrem de select al țărilor alese de Federația Internațională de Schi pentru a organiza astfel de competiții.

Adrian Susanu