ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FC Brașov, exclusă oficial din toate competițiile Federației Române de Fotbal

Publicat: joi, 8 Februarie 2024 , ora 13.21
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Este oficial, FC Brașov a fost exclusă din toate competițiile Federației Române de Fotbal pentru neplata datoriilor către foști jucători și antrenori.

Cum echipa mare nu mai există din vara trecută, sancțiunea se aplică ultimelor formații active în cadrul clubului, grupările sub 17 și sub 19 ani.

Șirul nesfârșit de depunctări s-a oprit pe 7 februarie după ce oficialii au considerat că neachitarea datoriei către Răzvan Andronic este cea care umple paharul.

Clubul a intrat în aceast carusel al memoriilor după ce formația de seniori nu a primit certificarea pentru Liga 2, neîndeplinind condițiile din dosarul de licențiere.

Gruparea a fost retrogradată de Federația Română de Fotbal în Liga 3, însă aici nu s-a mai continuat pentru că nu exista finanțare pentru acest eșalon.


Adrian Susanu