ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
iSport
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

FC Brașov se delimitează total de ancheta procurorilor DNA

Publicat: vineri, 12 Mai 2023 , ora 18.48
Sursa foto: FC Brasov Official
Sursa foto: FC Brasov Official

FC Brașov se delimitează total de ancheta procurorilor DNA.

Conducerea galben-negrilor a reacționat după ce numele grupării a fost menționat în cazul directorului SPLT, Mircea Marin, reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Printre altele, conform procurorilor, Mircea Marin i-ar fi promis unei persoane fizice că va interveni pe lângă președintele clubului de fotbal FC Brașov, pentru a-l primi în echipa clubului pe fiul acestuia, solicitându-i în contrapartidă ca acesta să intervină pe lângă un funcționar vamal din cadrul Direcției Regionale Vamale Brașov, asupra căruia pretindea că are influență, pentru ca acest funcționar să urgenteze eliberarea codului EORI (numărul de înregistrare și identificare a operatorilor economici), necesar pentru primirea de către Marin Ionuț Mircea a unui colet expediat din Statele Unite ale Americii.

Reacția clubului brașovean a venit imediat:

“FC Brașov a luat cunoștință de faptul că Direcția Națională Anticorupție face cercetări în cadrul unui dosar penal în care unul dintre inculpați ar fi vrut să se implice în componența echipei noastre.
Clubul face precizarea că nu a fost, și nici nu este implicat în niciun dosar penal. Inculpatul la care face referire DNA că ar fi promis că poate interveni pentru cooptarea în lot a unui fotbalist, nu a făcut acest lucru, și nici nu a luat cunoștință de așa ceva. Clubul nu a primit nicio solicitare în acest sens, de la directorul SPLT Brașov, pentru a inregimenta un sportiv. FC Brașov se delimitează de acest caz, și speră ca organele de urmărire penală să facă lumină în acest caz”.

Mai multe informații despre acest subiect, aici: Directorul Serviciului Public Local de Termoficare Brașov, reținut pentru 24 de ore

Adrian Susanu