ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Halloween la Castelul Bran

Publicat: luni, 2 Octombrie 2023 , ora 13.00
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Sfârșitul lunii octombrie aduce în prim plan sărbătoarea de Halloween. Împrumutată de pe continentul american, a devenit una dintre cele mai cunoscute sărbători la nivel mondial.

La noi în țară una dintre destinațiile preferate pentru petrecerile tematice de Halloween este Castelul Bran, iar evenimentele dedicate sărbătorii vor avea loc în weekendul 28-29 octombrie.

Nici în acest an nu vor lipsi decorațiunile specifice, o experiență senzorială unică pentru oaspeți, cu muzică și sunete "horror", personaje fantastice și bomboane.

Cei mai curajoși adulți sunt invitați să facă un tur special în Tunelul Timpului, pe care dacă îl vor parcurge în întregime, vor fi rasplătiți cu shoturi de vodca neagră.

”28 octombrie este recomandat adulților, deși sunt bine venite și familiile cu copii. Turul special, de data aceasta și pentru prima oară în istorie, va începe de la ora 9.00 dimineața și se va termina la miezul nopții, atunci când se va face ultima intrare. Pe parcursul întregii zile, Castelul Bran va avea obloanele trase și luminile scăzute, vor fi actori care vor interacționa cu vizitatorii, efecte video și sonore, decorurile de Halloween cu care ne-am obișnuit deja publicul. Seara, în Parcul Regal de la ora 21.00, în cortul pe care îl amplasăm an de an, așteptăm undeva la 1.000 de participanți pentru Halloween Party. Evenimentul este destinat exclusiv adulților. Duminică, în intervalul orar 9:00-16:00, Castelul Bran organizează pentru prima oară, <<Halloweenul copiilor>>. Este un eveniment dedicat familiilor cu copii, își păstrează cumva aceleași decoruri și venim cu alți actori și alți animatori dedicați pentru activități cu copiii", ne-a spus purtătorul de cuvânt al Castelului Bran, Alexandru Prișcu.

Biletele de intrare, în funcție de programul ales, variază între 100 și 600 de lei și pot fi achiziționate din timp, online sau pe loc, în ziua evenimentului.
Ruxandra Stoica