ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Handbalistele Coronei întâlnesc CSM Galați 2, miercuri, în deplasare

Publicat: marți, 22 Noiembrie 2022 , ora 12.11
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Echipa de handbal Corona Brașov revine într-un meci oficial după pauza cauzată de meciurile echipei naționale.

Fetele antrenate de Alin Bondar se deplasează la Galați pentru meciul cu echipa secundă a celor de la CSM, partidă ce contează pentru etapa a 6-a a Diviziei A, seria B.

Brașovencele sunt lidere cu 15 puncte, după un parcurs perfect în primele etape și vor toate cele trei puncte, chiar dacă gălățencele vor folosi și câteva jucătoare de la prima echipă în meciul de miercuri.

Cele două echipe s-au aflat în luptă directă pentru promovare în sezonul trecut și chiar dacă s-a impus la Galați, Corona a rata promovarea.

"În această săptămână vom începe campionatul și vom avea două meciuri. Primul, cu echipa din Galați, cu echipa secundă. Sperăm ca la ora jocului să nu fie chiar mai multe jucătoare de la prima echipă. Vom vedea, dar oricare va fi adversarul nostru vom încerca să facem un meci bun și să ne apropiem victoria. Competiția de anul trecut a trecut. Într-adevăr, noi acolo probabil am făcut cel mai bun joc al sezonului. A fost un meci pe care l-am câștigat și pe care l-am controlat din prima secundă până în ultima. Dar aceea este istorie. Avem în față un alt campionat", a spus antrenorul Alin Bondar.

În acest joc nu va evolua Wuta Dombaxe.

Jucătoarea din Angola, proaspăt câștigătoare a Cupei Africii, nu poate ajunge în țară mai devreme de finalul acestei săptămâni.

În schimb, pentru jocul de la Galați, tehnicianul brașovean se va putea baza pe argentinianca Macarena Gandulfo, și ea revenită de la echipa națională.

Partida dintre CSM Galați 2 și Corona Brașov va avea loc miercuri, 23 noiembrie, de la ora 17.00.


Adrian Susanu