ACUM:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Pop Star
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hochei: Team România Wolves, prima victorie la cel mai puternic turneu de juniori din lume

Publicat: luni, 12 Februarie 2024 , ora 11.12
FOTO: Facebook / Team Romania Wolves Hockey Quebec City
FOTO: Facebook / Team Romania Wolves Hockey Quebec City

Team România Wolves a reușit prima victorie de la ediția 2024 a celui mai puternic turneu de juniori din lume, la hochei pe gheață, Pee Wee Hockey Tournament, ce se desfășoară în Canada, între 7 și 19 februarie.

În meciul doi din cadrul secțiunii AA, jucătorii pregătiți de Laszlo Kovacs și Levente Zsok au trecut de Noroit Gouverneurs, cu scorul de 2 la 1, după prelungiri. Joi, 15 februarie, Team România Wolves va evolua cu învingătoarea dintre Drummondville Voltigeurs și Vegas Jr. Golden Knights. În primul meci oficial din cadrul turneului, tinerii hocheiști români au cedat cu Halifax Mooseheads, în Videotron Centre, o arenă cu o capacitate de 18.000 de locuri.

Team Wolves România a ajuns pentru a cincea oară la cel mai puternic turneu de hochei din lume destinat copiilor, Québec International Pee-Wee Hockey Tournament, cu 13 jucători de la Corona Brașov în componență.

Adrian SUSANU