ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Hocheiștii de la Corona, felicitați pentru Cupa României

Publicat: luni, 12 Februarie 2024 , ora 16.00
FOTO: arhivă / Facebook Corona Brașov
FOTO: arhivă / Facebook Corona Brașov
Hocheiștii de la Corona Brașov au deschis ședința de plen a Consiliului Local Brașov în ședința în care se supune la vot proiectul de buget al orașului. „Lupii” au câștigat, recent, Cupa României la hochei pe gheață și aleșii locali au ținut să-i felicite. 

„I-am invitat pe hochiștii Clubul Sportiv Municipal Corona, care au venit în fața dumneavoastră cu Cupa României. A fost un prim obiectiv îndeplinit. Campionatul României încă se joacă, la fel și Erste Liga, dar aș vrea să îi felicităm”, a declatrat primarul Allen Coliban.

„Sunteți forul nostru conducător și mi se pare normal să venim în fața dumneavoastră și să vă arătăm roadele muncii noastre. A trecut doar o lună din acest an și unul din obiectivele noastre principale a fost îndeplinit Cupa României. Băieții mai au de muncit la încă două obiective”, a spus și managerul general al clubului Corona, Alexandru Dedu. 

La rândul său, Roberto Gliga, căpitanul „lupilor”, a punctat: „Vă mulțumim pentru susținerea acordată. Ne bucurăm foarte mult că am reușit să ne îndeplinim unul dintre obiective și vă asigur că vom trage foarte tare și pentru următoarele obiective”.

În finala disputată la sfârșitul lunii ianuarie, Corona s-a impus în fața formației ACSH Gheorgheni, chiar în patinoarul din orașul harghitean, cu scorul de 5-3 și a câștigat trofeul pentru a patra oară, după edițiile din 2013, 2015 și 2021.
Radio România Brașov