ACUM:
6.00
Bună dimineața Transilvania

Știri din Brașov Înapoi

În weekend, pune în mișcare roțile speranței pentru HOSPICE Casa Speranței!

Publicat: joi, 12 Mai 2022 , ora 10.16
Sursa foto: team.hospice.ro
Sursa foto: team.hospice.ro

În 14 și în 15 mai, HOSPICE Casa Speranței te așteaptă o tură de pedalat, în scop caritabil, din orice colț al lumii ești.

Hope On Wheels, ediția a doua, este în acest an tot online, iar dacă îți place să pedalezi, în weekend, îți poți transforma pasiunea în ajutor pentru pacienții copii și adulți aflați în îngrijirea fundației.

Înscrierile se fac, gratuit, online, pe team.hospice.ro.

“Anul acesta, competiția păstrează forma virtuală cu care s-a lansat, încurajând cât mai mulți oameni să se înscrie la una dintre cursele sale, indiferent unde locuiesc sau unde sunt în acest weekend, indiferent dacă aleg să pedaleze pe asflat, pe trail sau la sală. Pe lângă cele trei curse ale anului trecut, de 10, 20 și 40 de km, concurenții se pot înscrie la Crazy Bike, cursa de 100 de km. Dacă vor să se alăture competiției, dar încă nu au învățat să biciclească, participanții din Brașov pot alege Bike School, organizată în curtea Decathlon, unde vor primi sprijin pentru a învăța bazele ciclismului. Sponsori ai evenimentului vor transforma și în acest an voința și efortul participanților în fonduri dedicate ședințelor de kinetoterapie de care pacienții HOSPICE, copii și adulti, au nevoie în menținerea funcționalității pe o perioadă cât mai îndelungată”, a explicat Alina Burlă, coordonator al evenimentului.

Sponsorul principal al evenimentului va dona câte 1 euro pe kilometrul înregistrat în competiție pentru pacienții HOSPICE.

Pe site-ul evenimentului sunt toate detaliile legate de înscriere și validarea curselor.

Adina Chirvasă